Keittiötyöntekijä, Vimpelin kunta, Toimela keskuskeittiö

Vimpelin kunta hakee työntekijää Toimelan keittiölle. Tuotamme ravitsemispalvelua vanhuspalveluihin. Huolehdimme hyvän arjen tarpeista tarjoamalla hyvää palvelua ja ravitsevaa ruokaa kuntamme asukkaille.

Kelpoisuusehtona on catering-alan peruskoulutus tai vastaava tutkinto. Arvostamme aitoa kiinnostusta alaa kohtaan, joustavuutta ja taitoa työskennellä vaihtelevassa ympäristössä. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. Työ vaatii tietoteknisiä valmiuksia, ennakkoluulotonta asennetta ja halua tehdä asiakaslähtöistä työtä oma-aloitteisesti ja laadukkaasti. Nämä taidot ja ominaisuudet arvioidaan hakemuksen ja/tai haastattelun perusteella.

Palkka on KVTES:n mukainen (hinnoittelutunnus 06RUO05B) ja työaika 38 h 45 min/viikko. Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi lääkärintodistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta. Toimi täytetään 4.6.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.