SUOMI100 – 100 hyvää tekoa Vimpelissä

Kuntalaisaloitteen perusteella Vimpelin kunta käynnistää Suomi100 – 100 hyvää tekoa Vimpelissä kampanjan.

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä – yhdessä rakennamme koko vuodeksi 2017 upean juhlaohjelman.

Nyt kaikilla on mahdollisuus tehdä pieni tai suuri teko ja samalla antaa lahja omalle yhteisöllemme myös täällä Vimpelissä. Kampanjaan ovat tervetulleita osallistumaan niin yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt kuin poismuuttaneet ja takaisinpalanneet vimpeliläiset tai ei-vimpeliläiset.

Tavoitteena on saada aikaan 100 hyvää tekoa Vimpelissä. Tekoja, jotka hyödyttävät vimpeliläisiä, tuovat iloa ja lisäävät viihtyisyyttä ympärillemme sekä tuottavat mielihyvää sekä hyvän teon tekijälle itselleen, että niille, jotka ovat hyvän teon kohteena.

Ilmoita oma tai edustamasi yhteisön hyvä teko Vimpelin kuntaan sähköpostitse osoitteeseen vimpelin.kunta@vimpeli.fi tai postitse osoitteeseen Vimpelin kunta, Patruunantie 15, 62800 Vimpeli ja keräämme luettelon hyvistä teoista.

Viime vuodelta esimerkkinä kaikkia vimpeliläisiä hyödyttäneitä tekoja oli tempaus, jossa kymmenkunnan miehen talkoovoimin oikaistiin kirkonkylän liikennemerkit ja viitat tai teko voi olla yksinkertaisuudessaan se, että kastelet naapurin kukat hänen lomamatkansa aikana.

Kampanjan tarkoituksena ja tavoitteena on tuoda esille vimpeliläistä yhteisöllisyyttä ja kaikkea sitä, mitä pitäjässämme jo muutoinkin tehdään toistemme hyväksi. Kampanjan avulla tämä kaikki halutaan tehdä näkyväksi.

Vimpelissä asiat tehään yhessä – lähtekäämme tähänkin kampanjaan – kaikki yhessä!