Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö

Vimpelin kunta julistaa haettavaksi ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikön vakituisen toimen. Tehtävänä on vastata kunnan koulujen ja päiväkodin ruoka- ja puhtauspalveluiden päivittäisestä toiminnasta, palvelutuotannon organisoinnista, asiakastyytyväisyydestä, henkilöstön johtamisesta sekä hankinnoista. Tarvittaessa ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö osallistuu operatiiviseen keittiötyöhön esim. sijaistilanteissa tällöin työ saattaa sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä. Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai ammattitutkinto sekä riittävä koulutus hallinto- ja esimiestyöstä.

Tehtäväkohtainen palkka KVTES:n mukainen.

Arvostamme: 
- Työkokemusta, joka on hankittu sekä yksityiseltä, että julkiselta sektorilta esimiestehtävistä.

- Hyviä ihmissuhdetaitoja ja asioiden johtamistaitoja, muutosjohtamiskokemusta, ongelmanratkaisutaitoja ja yrittäjämäistä ajattelutapaa palvelutuotannon suunnittelussa ja johtamisessa

- Ruoka- ja puhdistuspalvelun tuotantojärjestelmien, työaikasuunnitteluohjelmien ja tukkuliikkeen sähköisen tilaohjelmiston käyttöä kuten esim. Jamix-tuotannonohjausjärjestelmän ja Titania -työaikajärjestelmän osaamista.

- Puhdistuspalvelun tuntemusta

- Kokemusta suurtalouskeittiötyöstä

Vuoden 2022 loppuun saakka kunnan palvelutuotannossa on myös sosiaali- ja terveyspalveluiden yksiköitä.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta, avaintunnus 463273. Postitse hakemus toimitetaan Vimpelin kunta, Patruunantie 15, 62800 Vimpeli, kuoreen merkintä: Ruoka- ja puhdistuspalvelupäällikkö. Opinto- ja työtodistukset tarkistetaan työhaastatteluun kutsuttavilta.

www-osoite https://www.vimpeli.fi

Yhteystiedot tekninen johtaja Jarno Pulkkinen, 040 651 7191, jarno.pulkkinen(at)vimpeli.fi
Työpaikan osoite Patruunantie 15, 62800 Vimpeli

Työ alkaa sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työnkesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 16.10.2022 klo 23.59