Vimpelin lukio

Opintie 29, 62800 Vimpeli
Rehtori Marko Timo, marko.timo(at)alajarvi.fi, 044 465 9450

Vimpelin lukio on yleislukio, jossa toimii tuloksekkaasti myös palloilulinja ja syksystä 2020 alkaen e-sports-linja. Lukiosta löytyy hyvä kurssivalikoima ja etäopetus mahdollistaa laajemman kurssitarjonnan. Keskiarvoraja Vimpelin lukioon on 7,0. Palloilulinjan voi valita kuka tahansa ja linjan kurssit valitaan samaan aikaan muiden kurssien kanssa. E-sports linjan opiskelijat valitaan keväällä 2020 yhteishaun kautta. Vimpelin lukio on pieni mutta viihtyisä lukio. Hakijan oppaassa on hyvin laajasti tietoa Vimpelin lukiosta ja sen opiskelutavoista.

Opiskelijaetuina saat kannettavan tietokoneen halpaan omavastuuhintaan (etu noin 250 euroa), 1. lukuvuoden pakollisten kurssien oppikirjat (etu noin 750 euroa), välipalan kahdeksan tunnin koulupäivinä, koulukyydin Vimpelistä, Vetelistä ja Halsualta Kelan omavastuuosuudella (tällä hetkellä 43 euroa / kk) sekä tarvittaessa kohtuuhintaisen opiskelija-asunnon.

Lukiolaiset voivat lainata oppikirjoja kirjastosta koulun kanssa yhteistyössä toteutetun OVELA-oppikirjalainaamon kautta. Hankkeen tavoitteena on vähentää lukiolaisten oppikirjakustannuksia ja tutustuttaa kirjastoon. Lainaamiseen tarvitsee kirjastokortin ja OVELA-oppikirjojen laina-aika on kuusi viikkoa.

Hakijan opas ja muuta tietoa löytyy lukion nettisivuilta. Vimpelin yhteiskoulua ja lukiota voit seurata myös Facebookissa.

Vimpelin lukio